مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت کاری به آلمان

نوشته توسط مشاوره مهاجرت: مجید قادری

در تاریخ: 28 بهمن 1402 | آخرین بروزرسانی:

یکی از پر طرفدارترین ویزا ها برای مهاجرت کاری به آلمان ، ویزای کار می باشد. کشور آلمان یکی از صنعتی ترین کشور های جهان است. این کشور هنگامی که با کمبود نیروی کار ماهر مواجه می شود، اقدام به جذب افراد متخصص می کند. نیاز به نیروی کار در کشور آلمان در سال جدید […]
فرصت مطالعه نداری؟

شمارتو بده زنگ میزنیم!

در این بخش مهمترین و محبوب ترین مقالات مرتبط با مقاله پیش روی شما، گردآوری شده است تا در صورت علاقه مندی بتوانید مطالعه کنید و اطلاعات بیشتری بدست آورید

دیگر دانستنی های مهم

یکی از پر طرفدارترین ویزا ها برای مهاجرت کاری به آلمان ، ویزای کار می باشد. کشور آلمان یکی از صنعتی ترین کشور های جهان است.

این کشور هنگامی که با کمبود نیروی کار ماهر مواجه می شود، اقدام به جذب افراد متخصص می کند.

نیاز به نیروی کار در کشور آلمان در سال جدید بسیار بیشتر از سال های قبل شده است؛ در نتیجه گرفتن ویزای کار آلمان آسان تر از قبل می باشد. شما می توانید با مهاجرت کاری آلمان نسبت به اخذ اقامت دائم این کشور نیز اقدامات لازم را انجام دهید.

ما در این مقاله به بررسی شرایط اقامت کاری در آلمان، وضعیت کار و نرخ بیکاری در این کشور، قوانین و شرایط اخذ ویزا کار، شرط سنی مهاجرت به آلمان از طریق کار، ویزا کار آلمان، هزینه های ویزای کار آلمان ، مهاجرت کاری به آلمان، بلوکارت آلمان و… می پردازیم تا شما با مطالعه این موارد و به کمک مشاورین و وکلای موسسه مهر آفرین به راحتی بتوانید اقامت آلمان از طریق کار را بگیرید.

همان طور که می دانید کشور آلمان از معدود کشور هایی است که به کشوری مهاجر پذیر شناخته می شود؛ چرا که مهاجرت به کشور های دیگر با استفاده از ویزای کار، با استفاده از دعوت نامه از سوی کارفرما صورت می گیرد.

مهاجرت کاری به المان ، بدین صورت است که کارفرمایان این کشور به متقاضیان سراسر جهان، با وجود شرایطی که دارا هستند، ویزا کار می دهنداعطا می کنند تا آنها با این ویزا بتوانند وارد کشور شوند.

مقالات مرتبط:

تحصیل پزشکی در آلمان

وکیل مهاجرت به آلمان

مهاجرت به آلمان 2023

این افراد در صورت کار در آلمان می توانند اقامت دائم این کشور را نیز دریافت نمایند.

شرایط مورد نیاز برای مهاجرت کاری به کشور آلمان
محدوده سنی✅بین ۱۸ تا ۴۵ سالگی
سطح مهارت زبان آلمانی💯حداقل B1
جاب آفر👨🏼‍🔧 الزامی
میزان تمکن مالی آلمان 💰حدود۵۰۰۰ یورو

شرایط مهاجرت کاری به آلمان

اخذ ویزا کار آلمان در شرایطی امکان پذیر است که این کشور با کمبود نیروی کار مواجه باشد که این کمبود اکثرا در رشته های مهندسی است. اخذ ویزا کار و مهاجرت کاری به آلمان لازمه داشتن شرایطی است که عبارت اند از:

  • سابقه کاری حداقل ۳ تا ۵ سال که مرتبط با رشته تحصیلی باشد
  • آشنایی با زبان آلمانی و داشتن مدرک B2 و یا انگلیسی متناسب با فرصت های شغلی
  • تحصیلات متقاضی با مشاغلی که کشور آلمان اعلام کرده است منطبق باشد
  • داشتن سن زیر ۴۰ سال و بیشتر از ۲۴ سال
شرایط لازم برای مهاجرت به آلمان از طریق کار
شرایط لازم برای مهاجرت به آلمان از طریق کار

این نکته را بدانید که اخذ ویزای کار آلمان و مهاجرت کاری المان بدون داشتن مدرک زبان آلمانی کمی مشکل می باشد؛ چرا که شما در آلمان نیاز دارید تا با دیگر افراد ارتباط بر قرار کنید و باید به زبان آلمانی مسلط باشید.

داشتن مدرک زبان انگلیسی نیز برای شرکت های بین المللی است که در آلمان کار می کنند. برای گرفتن ویزای کاری کشور آلمان، شما باید امتیازاتی را همچون، سوابق تحصیلی، سابقه کاری، مهارت در کار و دانش زبان آلمانی داشته باشید تا بتوانید سفارت آلمان را قانع نمایید تا به شما ویزا کاری این کشور را بدهند.

وضعیت کار و نرخ بیکاری در آلمان

همان طور که گفتیم متقاضیان زیادی سالانه از طریق مهاجرت کاری به آلمان می روند. افرادی که برای کار به کشور آلمان می روند باید قبل از اخذ ویزای کار، نرخ بیکاری را در این کشور مورد بررسی قرار دهند.

مرکز آمار در آلمان تمامی اطلاعات مورد نیاز را درباره این کشور در اختیار شما می گذارد که شما با استفاده از این آمار می توانید تصمیم درستی را در مهاجرت به آلمان از طریق کار بگیرید.

در کشور آلمان بیشترین نرخ بیکاری برای سال ۱۹۹۸، که تقریبا نزدیک ۱۴ درصد بوده است. در سال ۲۰۱۹ نیز نرخ بیکاری در این کشور ۴ درصد بوده که همین امر باعث شده آلمان در سال ۲۰۲۰ با کمبود نیروی کار مواجه شود.

این کمبود نیروی کار فرصت را برای متقاضیان اقامت کاری آلمان افزایش می دهد؛ چرا که آنها راحت تر می توانند شغل مناسبی را در اینکشور پیدا کنند.

البته برای مهاجرت و اقامت در آلمان از طریق کار روش های زیادی وجود دارد؛ چرا که آلمان کشور پیشرفته و صنعتی است و همواره به نیروی کار متخصص نیاز دارد.

انواع ویزا برای مهاجرت کاری به المان

مهاجرت کاری به آلمان روش های گوناگونی دارد که متقاضیان با توجه به هدف شان باید ویزا مشخصی را دریافت نمایند. در ادامه انواع ویزا کاری آلمان را برای شما شرح می دهیم.

کشور آلمان عموما ۵ نوع ویزا برای کار دارد که عبارت اند از:

  • ویزای جستجوی کار در آلمان
  • ویزای خود شغلی
  • ویزای استخدامی
  • ویزای AU PAIR
  • ویزای کاری فصلی در آلمان

1) ویزای جستجوی کار در آلمان (Job seeker)

ویزا جاب سیکر آلمان، یکی از محبوب ترین ویزا ها نزد متقاضیان می باشد. این ویزا مختص به افرادی است که مهاجرت و تخصص کافی را در کارشان دارند.

این دسته از افراد با دریافت این نوع ویزا به مدت ۶ ماه  فرصت دارند تا کار مناسبی را در آلمان پیدا نمایند.

ویزا جستجوی کار آلمان تنها به متقاضیانی تعلق می گیرد که سابقه و تخصص کافی را در کار شان دارا باشند.  شما به نوبه خود می توانید از سه روش برای یافتن کار و مهاجرت کاری به المان استفاده نمایید:

  • جستجوی آنلاین برای یافتن کار
  • انجام اقدامات لازم برای شغلی که پیشنهاد آن را برای کار دریافت کرده اید
  • مصاحبه آنلاین

پیشنهاد ویژه مطالعاتی: ویزای جاب سیکر آلمان

ویزای جستجوی کار در آلمان (Job seeker)
ویزای جستجوی کار در آلمان (Job seeker)

۲) ویزای خود اشتغالی آلمان

در ادامه بررسی صفر تا صد مهاجرت کاری به آلمان بایستی اشاره نمود که یکی دیگر از ویزا هایی که برای کار در آلمان ارائه شده است، ویزا خوداشتغالی آلمان می باشد. این ویزا مخصوص اشخاصی است که می خواهند کسب و کار جدیدی را راه اندازی کنند.

ویزا خوداشتغالی بیشتر برای سرمایه گذاران مناسب بوده که می خواهند در کشور آلمان، کسب و کار خودشان را راه اندازی نمایند.

۳) ویزای جاب آفر جهت اقامت کاری آلمان 

یکی دیگر از انواع ویزا کاری، جاب آفر آلمان می باشد. این ویزا مخصوص کسانی است که می خواهند به صورت مستقیم، در شغل هایی که کارفرما برای آنها دعوت نامه فرستاده است، استخدام شوند.

شما برای دریافت دعوت نامه کاری یا پیشنهاد شغلی از کارفرمای آلمانی باید رزومه کاری خود را برای آنان ارسال نمایید و در صورت اپلای رزومه کاری شما و ارسال دعوت نامه شما می توانید نسبت به اخذ ویزا و مهاجرت کاری به آلمان اقدامات لازم را انجام دهید.

توجه داشته باشید که برای اخذ ویزا جاب آفر آلمان، شما باید دعوت نامه کاری یا پیشنهاد شغلی را به سفارت ارائه دهید.

حتما بخوانید: نحوه اخذ جاب آفر آلمان

4) ویزای AU PAIR آلمان

این ویزا مخصوص جوانانی است که می خواهند مطالعه بیشتری را بر روی زبان و فرهنگ کشور آلمان داشته باشند. توجه کنید که هر یک از ویزا های کاری آلمان، شرایط و محدودیت های منحصر به خود را داراست.

ویزای Au Pair یکی از راه‌های شناخته شده برای ورود به آلمان است. در این برنامه، شما به عنوان یک Au Pair (معمولا خانم) برای کمک به تربیت کودکان می‌توانید با یک خانواده محلی آلمانی زندگی کرده و در عوض پذیرایی و پرداخت حقوقی دریافت کنید.

برای دریافت ویزای Au Pair در آلمان، باید شرایط زیر را رعایت کنید:

  • باید بین ۱۸ تا ۲۶ سال باشید
  • باید برای حداقل ۶ ماه در خانوادهٔ میزبان زندگی کنید
  • باید تجربه کار با کودکان داشته باشید
  • باید دارای حداقل مدرک دبیرستان باشید
  • باید دارای مدارک و مدارک لازم برای درخواست ویزای Au Pair باشید

۵) ویزای کار فصلی جهت اقامت کاری آلمان

از دیگر انواع ویزا کار آلمان، می توان به ویزا کار فصلی در این کشور اشاره کرد. این نوع ویزا مختص به متقاضیان ایرانی نمی باشد؛ چرا که یکی از شرایط اخذ این نوع ویزا این است که شما باید شهروند کشوری باشید که هم پیمان آلمان است و معاهده نیروی کار فصلی را درخواست می دهند.

ویزای کار فصلی (Seasonal Work Visa) در آلمان برای افرادی است که می‌خواهند به صورت مؤقت و در فصل‌های خاصی، از جمله برداشت محصولات کشاورزی، کار کنند. این ویزا به مدت حداکثر ۶ ماه صادر می‌شود و نوعی ویزای کاری موقت است.

برای دریافت این نوع ویزا، باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • داشتن قرارداد از یک کارفرما در آلمان
  • تجربهٔ کاری حداقل ۳ سال در زمینهٔ کار مورد نظر
  • داشتن مهارت و تخصص لازم برای انجام کار مورد نظر
  • داشتن مدرک تحصیلی حداقل دیپلم

لازم به ذکر است که ویزای کار فصلی قابل تمدید نیست و پس از پایان مهلت ۶ ماهه، باید از آلمان خارج شوید و در صورت تمایل به ادامهٔ کار، می‌توانید مجدداً درخواست ویزای کار دائم یا موقت برای آلمان بدهید. همچنین، برای صدور این ویزا، باید هزینهٔ مربوط به آن را پرداخت نمایید.

هزینه مهاجرت به آلمان از طریق کار

هزینه مهاجرت کاری به آلمان بستگی به عوامل مختلفی دارد از جمله نوع ویزای مورد نظر، هزینه‌های مربوط به اقامت، تحصیل زبان، سکونت و زندگی در آلمان. با این حال، به طور کلی می‌توان گفت که هزینه‌های مهاجرت کاری به آلمان شامل موارد زیر است:

۱.هزینه‌های مربوط به ویزای کاری: بسته به نوع و مدت زمان ویزای کاری، هزینه‌های متفاوتی برای دریافت آن وجود دارد.

هزینه مهاجرت به آلمان از طریق کار بستگی به نوع و مدت زمان ویزا و همچنین ملیت شما دارد. در زیر هزینه‌های مربوط به ویزای کاری آلمان برای شهروندان ایرانی ذکر شده است:

  • هزینه‌ی پرداختی به سفارت آلمان: هزینه‌ی پرداختی به سفارت آلمان برای اخذ ویزای کاری حدود یکصد و پنجاه یورو است.
  • هزینه‌ی مربوط به پرونده ویزای کاری: هزینه‌ی پرونده ویزای کاری المان تقریباً ۶۰ یورو است.
  • هزینه‌ی ترجمه و تصدیق مدارک: برای اخذ ویزای کاری به آلمان، باید مدارک خود را ترجمه و تصدیق کنید که هزینه‌هایی را به همراه دارد.
  • هزینه‌های پزشکی : برای اخذ ویزای کاری در بعضی از موارد نیاز است که یک بررسی پزشکی انجام شود. هزینه‌ی این بررسی در حدود ۱۰۰ یورو است.
  • هزینه‌های مربوط به بیمه سفر: برای ورود به آلمان، باید بیمه سفر تهیه کنید که هزینه‌ی آن تقریباً ۵۰ یورو است.

۲.هزینه‌های مربوط به پروسه‌ی ترجمه و تصدیق مدارک: برای اخذ ویزای کاری به آلمان، باید مدارک خود را ترجمه و تصدیق کنید که هزینه‌هایی را به همراه دارد.

۳.هزینه‌های مربوط به پروسه‌های اقامت در آلمان: این هزینه‌ها شامل مسکن، بیمه سلامت، هزینه‌های حمل و نقل و موارد دیگر است.

۴.هزینه‌های مربوط به زندگی: هزینه‌های خوردن، لباس پوشیدن، تفریح و سایر موارد روزانه نیز باید در نظر گرفته شود.

پس ار بررسی هزینه مهاجرت کاری به المان به بررسی قوانین می‌پردازیم.

قوانین جدید مهاجرت کاری به آلمان

در حال حاضر، قوانین مهاجرت کاری به آلمان بر اساس سیستم Blue Card و پروندهٔ متقاضی در سامانهٔ جدید Fachkräfteeinwanderungsgesetz (FEG) تنظیم می‌شود. این قانون در سال ۲۰۲۰ به تصویب رسیده است و به دلیل شرایط کرونا، برخی از مفاد آن به تعویق افتاده است.

براساس این قانون، فرد متقاضی باید داشتن مدرک تحصیلی مناسب (حداقل لیسانس) و تجربهٔ کاری کافی (حداقل ۳ سال) را داشته باشد. همچنین، داشتن پیشنهاد کار از یک شرکت آلمانی نیز الزامی است.

جهت اخذ ویزای کاری، متقاضی باید مراحل زیر را انجام دهد:
۱. درخواست ویزای کاری به سفارت یا کنسولگری آلمان در کشور محل اقامت خود ارسال می‌کند.
۲. پس از بررسی و تایید درخواست، فرد متقاضی به دفتر مهاجرت کاری آلمان ارجاع داده می‌شود.
۳. پروندهٔ متقاضی در دفتر مهاجرت کاری بررسی شده و در صورت تایید، ویزای کاری صادر می‌شود.

لازم به ذکر است که هزینهٔ اخذ ویزای کاری در آلمان بالا است و باید توسط خود متقاضی پرداخت شود.

پس از بررسی قوانین جدید مهاجرت کاری به آلمان به بررسی مشاغل مورد نیاز این کشور می‌پردازیم.

مشاغل مورد نیاز آلمان در سال آینده

یکی از مهم ترین مواردی که متقاضیان مهاجرت کاری المان باید از آن آگاهی داشته باشند، شغل های مورد نیاز این کشور است.

اگر شما قصد دارید تا در چند سال آینده به این کشور مهاجرت کنید، می توانید با کسب سابقه در مشاغل مورد نیاز آلمان، کار های مهاجرت خود را راحت تر نمایید.

  • روانشناسی
  • اقتصاد
  • مهندسی کشاورزی و دامی
  • علوم تربیتی
  • شیمی کاربردی
  • مهندسی مواد سرامیک
  • مهندسی برق
  • مهندسی کامپیوتر
  • مهندسی پزشکی
  • حسابداری
  • مکانیک
  • پرستاری
  • مدیریت دولتی
  • مدیریت بازرگانی
  • مامایی
  • حقوق

پیشنهاد ویژه مطالعاتی: کاریابی در آلمان

مزایای اخذ ویزای کار آلمان

مدارک و شرایط ویزای کاری آلمان به شرح زیر است:

  • اخذ ویزا همراه برای همه اعضای خانواده
  • تحصیل رایگان فرزندان
  • دریافت حقوق بیش از ۳۵ هزار یورو در سال
  • اخذ بلوکارت
  • اخذ اقامت در آلمان
  • امکان سفر به تمامی اتحادیه اروپا
  • استفاده از خدمات رفاهی، اجتماعی و درمانی برای همه اعضا خانواده

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا کار آلمان

یکی دیگر از موضوعاتی که شما عزیزان باید از آن آگاهی کامل را داشته باشید، ارائه مدارک لازم جهت اخذ ویزا کار، به سفارت آلمان می باشد.

مهاجرت کاری آلمان و دریافت پیشنهاد شغلی کار آسانی است؛ اما اخذ ویزا چندان آسان نمی باشد؛ چرا که ممکن است سفارت با درخواست شما موافقت نکند. به همین خاطر بهتر است در این مسائل با مشاور و وکیل با تجربه مشورت نمایید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا کار آلمان
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا کار آلمان

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا و مهاجرت به کشور آلمان از طریق کار عبارت است از:

  • دو قطعه عکس پاسپورتی
  • کپی صفحات ۲ و ۳ پاسپورت
  • بیمه نامه
  • تکمیل کردن فرم تقاضا
  • اصل شناسنامه به همراه کپی
  • پیرینت موجودی حساب
  • رزومه کامل شغلی
  • ارائه وضعیت تاهل
  • مدارک تحصیلی به همراه ترجمه انگلیسی یا آلمانی
  • ارائه گواهی تولد فرزند
  • ارائه قرار داد کاری جاری شده بین کارفرما و متقاضی
  • ارائه مدارک زبان آلمانی یا انگلیسی
  • ارائه پاسپورت معتبر
  • ارائه نامه عدم سابقه کیفری
  • ارائه رسید پرداختی هزینه ویزا

حتما بخوانید: مصاحبه سفارت آلمان

دریافت ویزا کار آلمان بدون مدرک تحصیلی

طبق قوانین جدید، با مدرک دیپلم نیز می توان ویزا کار آلمان را دریافت نمود؛ اما نکته مهم این است که این مدرک از نظر کشور آلمان مورد تایید باشد و بتوان آن را در وب سایت آنابین یا زب معادل سازی کرد.

این دو وب سایت منابعی هستند که اعتبار مدرک شما را در آلمان بررسی و مشخص می کنند. دریافت ویزا کاری آلمان برای ایرانیان از روی مدرک دیپلم و مدرک فنی حرفه ای امکان پذیر نیست و حداقل مدرک برای افرادی که از ایران می خواهند ویزا دریافت کنند، فوق دیپلم است.

در قوانین سابق کشور آلمان شما می توانستید، در کاری مشغول شوید که با رشته تحصیلی تان یکی بود. این قانون موجب می شد تا متقاضیانی که رشته تحصیلی شان با کار شان یکی نسیت، توانند به آلمان مهاجرت کنند.

اما در قوانین جدید، متقاضیان مهاجرت کاری به آلمان با توجه به سابقه، رزومه کاری و تخصص شان مورد بررسی قرار گرفته و نیازی به همسان سازی کار و مدرک تحصیلی شان ندارند.

البته این در تمام شرایط صدق نمی کند. در برخی از مشاغل حساس در آلمان، متقاضیان برای مهاجرت کاری به برلین باید کار شان با مدرک تحصیلی شان یکی باشد.

اقامت در آلمان از طریق کار و دریافت بلوکارت

شما می توانید پس از گذشت ۳ تا ۵ سال از اخذ ویزای مهاجرت کاری به آلمان، اقدام به دریافت بلوکارت نمایید. دریافت این کارت اولین قدم برای اقامت دائم در کشور آلمان می باشد. بلوکارت آلمان، مجوز کار و زندگی در کشور های اتحادیه اروپا است که از مهمترین شرایط دریافت آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ارائه مدرک تحصیلی معتبر
  • ارائه قرارداد کاری، با درآمد سالانه ۴۹۰۰۰ یورو

مدت زمان اعتبار بلوکارت آلمان حدود ۳۳ ماه است که اگر پس از گذشت این مدت زمان، فرد هنوز هم شاغل باشد می تواند آن را به اقامت دائم در آلمان تبدیل سازد. همچنین اگر فرد متقاضی به محض ورود مدرک زبان خود را ارائه دهد این مدت زمان به ۲۱ ماه کاهش پیدا می کند.

پر درآمد ترین مشاغل در آلمان

از دیگر مسائلی که متقاضیان مهاجرت کاری به آلمان باید از آن آگاهی داشته باشند، میزان درآمد در کشو رآلمان است.

میزان درآمد هر فرد بستگی به عوامل مختلفی دارد از جمله، کشوری که فرد در آن مشغول به کار است، سابقه کاری، سطح تحصیلات، رشته تحصیلی و… . هزینه زندگی در کشور آلمان نیز ماهیانه ۹۰۰ یورو است.

پر درآمد ترین مشاغل در آلمان در سال ۲۰۲۱ عبارت است از:

شغلدرآمد ماهانه به یورو
مدیر شعب بانک🏤۵۶۷۰ یورو💶
مدیر مالی👮🏼‍♀️ ۷۳۸۰ یورو💶
مدیر ارشد🕵🏼‍♀️۸۰۸۰ یورو💶
دندانپزشک🦷۸۷۰۰ یورو💶
مدیر هتل👩🏼‍💼۶۳۰۰ یورو💶
وکیل👨🏼‍💼۷۱۷۰ یورو💶
مدیر پروژه👨🏼‍💼۵۸۰۰ یورو💶

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با شرایط جدید مهاجرت کاری به آلمان می توانید با موسسه مهرافرین در تماس باشید و از مشاوره های رایگان این موسسه بهرهمند شوید.

منبع:germany-visa

آیا از طریق ویزای جاب سیکر امکان بردن همراه وجود دارد؟

خیر، از طریق ویزای جاب سیکر امکان بردن همراه وجود ندارد؛ اما شما می توانید پس از پیدا کردن کار در آلمان برای خانواده خود اقدام نمایید.

برای اخذ ویزای جست و جوی کار آلمان ارائه مدرک زبان الزامی است؟

برای افزایش شانس ویزای خود، کاریابی و ارتباط با کارفرما نیاز به تسلط به زبان آلمانی دارید.

برای دریافت بلوکارت حداقل حقوق دریافتی چقدر باید باشد؟

برای اخذ بلوکارت آلمان بسته به شغل دریافتی میزان حقوق سالانه نیز متفاوت است.

آیا شش ماه برای ویزای جست و جوی کار زمان مناسبی برای پیدا کردن کار در آلمان است؟

کشور آلمان از کمبود افراد ماهر در بازار کار رنج می برد و فرصتی را برای افراد با استعداد و توانمند ایجاد کرده است.

زمان مورد نیاز برای اخذ ویزای بلند مدت آلمان چقدر است؟

میزان زمانی که باید برای ویزای بلند مدت آلمان در نظر داشته باشید، یک تا سه سال است.

آیا می توان با ویزای توریستی به آلمان رفت و کار پیدا کرد؟

در نظر داشته باشید که ویزای توریستی قابلیت تغییر به ویزای کاری را ندارد. شما می توانید از طریق ویزای توریستی کار پیدا کرده و از طریق قرارداد کاری خود از ایران ویزای کاری را دریافت نمایید.

میزان هزینه ویزای جست و جوی کاری آلمان چقدر است؟

هزینه ویزا های کوتاه مدت آلمان 60 یورو می باشد.

بدون کار شانس اخذ ویزای کاری آلمان وجود دارد؟

بله، شما می توانید از طریق ویزای جست و جوی کار اقدام نمایید.

در صورتیکه با ویزای کاری به آلمان رفته، به همسر و فرزند اجازه تحصیل داده می شود؟

بله، همسر و فرزند شما می تواند از طریق ویزای همراه به آلمان آمده و پس از اخذ پذیرش و تغییر ویزای خود به تحصیل مشغول شوند.

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟

نظر خود را با ما درمیان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب

Index